Povestind Bucureștiul – haideți să stăm de vorbă despre oraș

0

Vineri, 9 decembrie 2011, orele 18:30, la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti, strada Academiei nr 18-20, Amfiteatru, are loc prima din seria de întâlniri “Povestind Bucureştiul”, organizată de Asociaţia “Bucureştiul meu drag”, condusă de Andrei Bârsan, şi Centrul de Studii Arhitecturale şi Urbane din cadrul Universităţii de Arhitectură.


“Povestind Bucureştiul” reprezintă o serie de întâlniri între bucureştenii de rând şi cei care îi dedică o parte din timpul lor acestui oraş – scriitori, bloggeri, artişti graficieni, istorici, etc. – şi care au un cuvânt de spus despre el.

Vor fi “pe scenă” oameni care au un cuvânt greu de spus despre acest oraş: Silvia ColfescuRadu Oltean și Raiden de la Rezistența urbană. Cu atât mai multe motive să veniţi, se vor spune lucruri foarte interesante.

Intrarea este liberă, poate participa oricine, nu contează profesia şi pregătirea. Nu trebuie să fii arhitect, urbanist său istoric pentru a discuta despre Capitală. Trebuie doar să-ţi pese de oraş şi să îţi placă, într-o măsură mai mare sau mai mică, să-l explorezi, să-l descoperi şi să spui şi altora ce ai aflat.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger