Polițiștii fac compost în India

0

Toate cele 20 de secții de poliție din orașul Thiruvananthapuram (foto) din India vor avea în curând unități de compostare, informează IBN Live, în urma unui ordin de acum două luni al poliției locale, dat în condițiile în care managementul deșeurilor a devenit o problemă serioasă în oraș. Un alt ordin din 2011 impunea curățarea constantă a acestor secții de poliție, transformând polițiștii în cetățeni model.

 

Flickr/{ pranav }

 

În următoarele luni, fiecare secție de poliție din Thiruvananthapuram va fi dotată cu o unitate de compost adaptată nevoilor fiecăreia, însă și fără acestea, polițiștii locali și-au dovedit diligența într-ale curățeniei. După ordinul din 2011, secțiile de poliție au început să fie curățate cu multă grijă o dată pe săptămână. În majoritatea dintre ele, deșeurile sunt îngropate, polițiștii având destul spațiu la dispoziție pentru a săpa gropi.

Ei au simțit nevoia să ducă lucrurile mai departe după ce managementul deșeurilor a devenit o problemă serioasă în oraș, în urma închiderii unei fabrici, iar locuințele și firmele au început să se doteze cu unități de compostare.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger