Politica extraterestră

0

Alfred Webre este un activist spaţial / avocat nenorocit educat la Yale, care a scris o întreagă carte despre studiul exopoliticii, adică despre studiul relaţiilor umane cu extratereştrii. Site-ul lui, Exopolitcs.com, este lucrarea de referinţă a acestui subiect. Acolo, Webre trece în revistă evoluţiile exopoliticii care umbresc de departe teatrul iluzoriu al politcii convenţionale.

de Chris O’Neill (Vice România)

Un aspect crucial al exopolitcii este reprezentat de rolul funcţiei militare publice a Statelor Unite, DARPA, care aparent ascunde capacitatea de a călători prin timp şi pe aceea de teleportare de mai bine de 40 de ani. Ne-am gândit că ar fi bine să ne punem la curent cu cele mai recente ştiri extraterestre şi sa ascultăm despre celelalte activităţi secrete de care se mai ocupă personajele dubioase din DARPA.

VICE: Hei, ai putea să ne explici in termeni simpli câte ceva despre exopolitică?

Desigur. Ştiinţa ne-a spus că acum avem un număr necunoscut de universuri paralele. Există dimensiuni în fiecare dintre aceste universuri. Exopolitica este, dintr-un punct de vedere aproximatic, ştiinţa relaţiilor dintre naţiunile inteligente în “ecologia dimensională” a acestui “multivers”.

Deci, practic, te adresezi oamenilor care ştiu de existenţa acestui multivers şi modului în care folosesc aceste cunoştiinţe?

Da. În cadrul ecologiei noastre, avem ceea ce ai numi “extratereştrii” care ne vizitează din alte civilizaţii, precum si vizitatorii inter-dimensionali şi inter-universali ce pătrund în universul nostru.

Uau. Deci, nu suntem singuri in cele din urmă?

Suntem aici, în această realitate tridimensională a Pământului, care este definită de timp si spaţiu. Trecem prin ecologia dimensionala şi ne asumăm vieţi ca fiinţe umane, ca o “inter-viaţă”. Această viaţă este ca o experienţă virtuală pentru noi, unde ne asumăm vieţile astea ca fiinţe umane pentru a ne dezvolta sufletele. Ne aflăm acum în interiorul unei holograme de spaţiu şi timp – o realitate holografică ce a fost creată de o inteligenţă foarte avansată.

Mişto. Deci cum suntem noi legaţi de aceşti extratereştri avansaţi? Prin intermediul agenţiei militare americane, DARPA, nu?

Da. DARPA a fost fondat cu scopul de a face cercetări avansate pentru ca Departamentul Apărării al Statelor Unite să implementeze un mandat de “dominare totală a spectrului”.

De aici. DARPA a dezvoltat un atac cuantic bazat pe TESLA, aceasta fiind o tehnologie care ofera access la holograma spaţiu – timp, permiţându-ţi sa muţi şi transporţi persoane si bunuri dintr-un punct din holograma de spaţiu şi timp într-altul. Există de vreo 40 de ani, deşi majoritatea oamenilor nu ştiu de existenţa ei.

Cum este folosită? Nu pentru a alege câştigătorii de la cursele de cai, presupun.

Călătoriile în timp sunt folosite pentru control politic. De exemplu, există un program ce pre-identifică preşedinţii americani. Barack Obama a fost pre-identificat in urmă cu 30 de ani şi a fost şcolarizat in secret pentru a fi preşedinte SUA. Prin propria mea cercetare, am aflat că Obama se trage dintr-o familie care de trei generaţii se află in CIA şi ca el este activ in CIA de o viaţă, având chiar instruirea CIA completă. El indeplineşte toate aceste roluri multi-dimensionale pe planetă în numele unei elite.

Aplicarea ei principală a fost extraterestră în sensul că teleportarea şi călătoriile în timp sunt principalele coridoare folosite intre Pământ şi bazele lor secrete de pe Marte.

Sună destul de avansat. Ne-au ajutat extratereştrii?

Cred că, precum în toate cazurile, este foarte greu să excludem influenţa extraterestră în orice. Trăim intr-o ecologie dimensională ce nu este recunoscută pe deplin în societatea noastră acum din cauza embargoului forţat aplicat de extratereştrii asupra grupului Robertson in 1953. Vezi tu, in iunie 1953, un OZN a zburat prin spatele Capitoliului Statelor Unite. CIA-ul se temea de panică, aşa ca a iniţiat o serie de politici prin care orice menţiune de extratereştrii sau OZN-uri din mass-media trebuia să fie însoţită de ridiculizare. Scopul acesteia a fost de a masca vigoarea extratereştrilor negativi ocupanţi care dirijau acum lucrurile si ne controlau elita terestră.

Deci, a avut loc o preluare extraterestră a Casei Albe?

A majorităţii guvernelor lumii, de fapt. Coroana Britanică, Oraşul bancherilor din Londra, Rockfeller, Rothschild… Sunt într-adevăr controlate de o forţă extraterestră de natură negativă. Şi nimeni nu ştie de acest embargo din 1953. Dacă un profesor sau un membru al guvernului ar începe sa vorbească in mod serios despre extratereştri, aceştia sunt ridiculizaţi, îşi pierd slujbele – sunt distruşi!

Obama este pionului Guvernului Unei Singure Lumi, care acum începe să se mute la locul ei. Aceasta va începe în următoarele 18 luni sau cam aşa.

Puteţi citi articolul integral aici. Acest articol a fost preluat de pe site-ul partener Vice România.


 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger