Poliția indiană a arestat un bărbat care a încercat să-și vândă nepotul pe Facebook

0

Polițiștii din nordul Indiei susțin că au arestat un bărbat de 47 de ani pentru că și-ar fi vândut nepotul proaspăt născut unui om de afaceri, printr-o înțelegere realizată pe Facebook, scrie news.com.au. Feroz Khan, un locuitor al orașului Ludhiana din statul nordic Punjab, și-ar fi răpit nepotul la scurt timp după nașterea acestuia.

 

Flickr/quinn.anya

 

Bărbatul a beneficiat de ajutorul unor angajați temporari de la spitalul în care a dat naștere fiica sa, care au contactat cumpărătorul pe Facebook și au aranjat o vânzare în valoare de 45.000 de rupii (812 dolari). Toți cei trei oamenii care au participat la conspirația de a vinde copilul au fost arestați, iar poliția urmează să-l interogheze pe omul de afaceri.

Polițiștii au salvat copilul și l-au înapoiat mamei sale, Nooru Khan, care a depus o plângere împotriva tatălui ei. Cei trei bărbați (Feroz Khan și cei doi angajați ai spitalului) au fost acuzați de răpire, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ar putea primi șapte ani de închisoare. În 2011, poliția federală recunoștea în tribunal că există peste 800 de bande în India, cu peste 5.000 de membri, implicate în răpirea de copii în vederea prostituției și cerșetoriei.

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger