Poliţia din Germania a reţinut o bufniţă beată

5

Poliţiştii germani au găsit, recent, o bufniţă în stare de ebrietate în public şi au reţinut pasărea, urmând să o elibereze după ce se trezeşte, informează Huffington Post.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Pforzheim a declarat, pentru Spiegel Online, că o femeie care îşi plimba câinele a alertat poliţia privind o bufniţă pe marginea drumului care nu este conştientă de trafic.

Oamenii legii au găsit bufniţa clătinându-se cu pleoapele căzânde. În plus, aceasta avea două sticle de Schnapps în apropiere.

Pasărea a fost dusă la un expert local care tratează păsări în stare de ebrietate pentru a fi hidratată şi apoi eliberată.

Acesta nu este primul caz de intoxicaţie cu alcool în rândul necuvântătoarelor. Huffington Post aminteşte de bursucul s-a îmbătat atât de tare cu cireşe foarte coapte încât a fost găsit clătinându-se în mijlocul drumului în Germania, de cangurii care nu mai reuşesc să sară drept de la mac, de maimuţele care fură băuturi alcoolice de la turişti sau chiar de bivolul care ajunge pe ringul de dans după câteva beri.

Citește și:

VIDEO. Chaser, câinele care înțelege peste 1.000 de cuvinte

VIDEO. Un oposum sașiu face furori pe internet

Lupul cu coamă – primul animal sălbatic salvat de la moarte cu celule stem

Mister elucidat: Păsările căzute din cer în Italia au murit de indigestie

Păsările moarte, căzute din cer sunt cazuri rare, dar nu apocaliptice

Foto: Flickr / meantux

Tags:Advertisment ad adsense adlogger