Peste 1.000 de copii iau parte la acțiunea de plantare „Rădăcini tinere pentru pădurile de mâine”

0

Sâmbătă, 25 noiembrie, Ploiești Shopping City dă startul celei de-a doua ediții a acțiunii de plantare “Rădăcini tinere pentru pădurile de mâine”.  După succesul primei ediții, centrul comercial organizează o nouă acțiune de plantare prin care își propune să îmbogățească spațiul verde din zonă și, totodată, să crească gradul de implicare a tinerei generații în protejarea mediului înconjurător. Cu ajutorul celor 1.000 de copii înscriși, 10.000 de puieți vor fi plantați sâmbătă, între orele 10:00-18:00. 

Pe liziera verde, care se întinde pe o suprafață de 2.000 mp, va fi plantată o gamă variată de specii de copaci, precum frasin de Pennsylvania, stejar, tei și salcâm roșu. Pe parcursul anului, copiii vor putea să viziteze spațiul verde și să observe evoluția copacilor pe care i-au plantat. De asemenea, zona va beneficia și de servicii profesionale de întreținere, fiind asigurate de cursanții „Școlii de Flori”.

Campania „Rădăcini tinere pentru pădurile de mâine” are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare asupra importanței îngrijirii mediului înconjurător și responsabilizarea copiilor pentru a se implica activ în îngrijirea naturii. Acțiunea de plantare se desfășoară împreună cu „Școala de Flori” și beneficiază de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger