Perna-bărbat, substitutul călduros pentru partener

4

Se apropie nopțile friguroase de iarnă și, dacă nu estimați că veți avea prea curând parte de niște brațe calde, vă puteți comanda deja bestseller-ul Boyfriend Pillow – ”vă îmbrățișează toată noaptea fără să sforăie și fără să scoată un cuvânt.”

 

Așa-numitul substitut de partener are forma unui torso de bărbat, cu un braț moale și pufos care poate sprijini gâtul sau se poate înfășura în jurul corpului, simulând o îmbrățișare. Are și avantajul de a putea curățat la mașina de spălat. Producătorul american, Deluxe Comfort, o recomandă drept ideală pentru plecările în delegații sau pentru femeile ai căror bărbați sunt plecați în misiuni militare. De asemenea, perna-bărbat este făcută dintr-un material care reține urmele lăsate de corpul utilizatorilor și este înfășurată într-o husă care imită o cămașă bărbătească.

Există, de altfel, și un echivalent feminin, Girlfriend Pillow nefiind însă deocamdată un bestseller, deși este mai ieftină: dacă cea destinată femeilor costă 45 de euro, cea care îi învăluie pe bărbați într-un braț buretos și doi sâni pe măsură costă doar 14 euro.

 

Sursa: The Guardian

 

 

 


4 comentarii

  1. Pingback: VIDEO Cum să-ți tricotezi un iubit | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger