Performance despre paradoxurile vieții gay înainte de 89

1

În noiembrie, caravana CRIM îşi continuă traseul prin Bucureşti cu spectacolul „După Traian si Decebal” de Mihaela Michailov și Paul Dunca. Vino să descoperi un performance elocvent despre paradoxurile vieţii gay din România dinainte de 1989! Iată invitația organizatorilor:

 

 

Te așteptăm pe 6 noiembrie, în incinta SNSPA, ca să iei parte la un spectacol construit din mărturii personale şi detalii inedite despre cum puteai să fii cine eşti într-o societate intransigentă, în care invizibilitatea sexuală şi anonimatul identitar erau condiții obligatorii pentru supraviețuire.

Pătrunde într-o lume în care ritualurile şi spatiile de socializare erau construite pe ascuns, într-un sistem politic care îşi etala cu ostentație structurile de oprimare şi pedepsele.

CRIM îți arată cum să te implici și te provoacă să treci la acțiune! Conceput ca o platformă socială alternativă creată la inițiativa asociației Miliția Spirituală și a partenerilor săi de proiect, CRIM este un laborator civic care ne oferă ocazia de a vedea ce fac alții, de a aborda și dezbate tematici sociale de interes pentru fiecare dintre noi, de a găsi soluții împreună cu specialiști din diferite domenii.

„CRIM- Puterea stă în imaginație” este un proiect finanțat de CEE Trust, aplicant principal Miliția Spirituală, parteneri: Centrul de Resurse pentru Participare Publică CeRe, Grupul pentru Patrimoniu și Acțiune Civică, Asociația One World Romania și Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică ARDOR.


Un comentariu

  1. Pingback: Membrii Miliției Spirituale, atacați pentru că au organizat un performance pe tema homosexualității | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger