Pe piaţa americană au apărut băuturile răcoritoare cu marijuana

0

În loc să-şi cumpere o bere sau un suc răcoritor, americanii din statul Washington pot opta pentru o băutură cu canabis, mai exact pentru patru sortimente cu arome diferite; acestea au fost scoase pe piaţă sub brandul “Legal” de către compania Mirth Provisions, care produce şi comercializează diverse produse comestibile cu marijuana, scrie The Telegraph. Fiecare dintre cele patru băuturi cu infuzie de canabis promite senzaţii diferite.

 

 

Produsele comestibile cu marijuana au devenit tot mai populare pe piaţa marijuanei medicale, de ceva vreme. Pentru unii, par periculoase, deoarece se poate ajunge uşor la o supradoză, în urma consumului nelimitat. Pentru alţii, aceste produse demonstrează că puterea vindecătoare a canabisului poate ajunge la utilizatori şi fără ca aceştia să fie nevoiţi să o “fumeze”. Linia de băuturi “Legal”, acum disponibilă în Washington (unul din statele în care oamenii pot consuma legal marijuana), se vinde la 10 dolari sticla; fiecare sticlă conţine 10 mg de canabis lichid.

 

 

În statele americane Washington şi Colorado, unde astfel de produse sunt legale (fie că e vorba de băuturi sau alt tip de produse comestibile), conţinutul de canabis din ele este limitat la 10 miligrame pe produs / porţie, iar un client nu poate cumpăra sau servi mai mult de zece porţii / produse odată. Aşa că, deşi, în teorie, ar putea părea uşor să ajungi la o supradoză dacă bei o băutură cu canabis, practic, cantitatea de cabanis dintr-o asemenea băutură este suficient de scăzută încât să nu dea altceva decât “nişte senzaţii” consumatorului. Compania Mirth Provisions promite să scoată pe piaţă, în curând, şi băuturi pe bază de cafea şi canabis. Deocamdată, aceste băuturi sunt disponibile doar în farmaciile din statul Washington care au licenţă să vândă produse cu marijuana.

 

 

Sursa: The Telegraph

Foto: Mirth Provisions

 

Puteţi citi şi:

În statele care au legalizat marijuana medicinală, numărul supradozelor de analgezice a scăzut masiv

Colorado a strâns 2 milioane de dolari din taxele pe canabis în luna ianuarie

Primul ganjaprenor devenit primar în SUA

Avocații din Colorado, puși în încurcătură de legalizarea marijuanei

Legalizarea marijuanei nu înseamnă şi libertatea consumului

Legalizarea marijuanei în Colorado epuizează stocurile magazinelor


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger