Parcul Izvor prinde rădăcini

0

Copaculmeu.ro te invită sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 9.00, la o plantare manifest în parcul Izvor din Capitală! 300 de copaci ornamentali sunt daţi spre adopţie pentru a ne înfrumuseţa parcul şi a aduce o contribuţie personală la îmbunătăţirea vieţii noastre bucureştene.

Campania organizată de www.copaculmeu.ro, cu sprijinul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti este una de implicare socială şi educare – un manifest prin care se dorește crearea unei legături personale a oamenilor care iubesc natura cu oraşul Bucureşti.

Fondurile pentru cumpărarea şi plantarea acestor copaci provin din contribuţii individuale ale celor care îşi doresc să se bucure de umbra unui copac într-o zi caniculară, aer proaspăt şi frumuseţea naturii.

Pentru a adopta un copac şi a-ţi lăsa astfel amprenta în identitatea celui mai mare parc tânăr din Bucureşti (creat în 1980) poţi face donaţii prin transfer bancar în contul: IBAN: RO42RNCB0075116225610002 (BCR – Sector 5) Titular: Varban Andrei Stefan.

Sau chiar în ziua plantării, în parcul Izvor, în locurile special amenajate.

Implică-te ca voluntar, sponsor sau susţinător accesând acest link.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger