Paginile guvernamentale și site-urile greilor din industria muzicală au picat pe capete

0

Hacktiviștii Anonymous și-au început din nou raidul virtual, atacând cu succes paginile FBI, ale Departamentului de Justiție, Universal Music Group, Warner Group, RIAA și Motion Picture Association of America. Următoarea țină, în urma controlului federal pe site-ul de filesharing Megaupload, este Casa Albă.

 

La doar câteva ore după ce site-urile Departamentului de Justiție și ale gigantului muzical Universal au fost scoase din funcțiune, s-a împrăștiat și vestea că Megaupload, un popular site de filesharing, cu un trafic de 50 de milioane de utilizatori zilnic, a fost închis de guvernul american. Patru persoane apropiate Megaupload au fost arestate în Noua Zeelandă și alte 20 de mandate de percheziție au mai fost emise în toată lumea, pentru același caz.

Universal Music Group, cea mai mare companie din industria muzicală americană, precum și RIAA (Recording Industry Association) și Motion Picture Association of America au intrat rapid în vizorul hackerilor anonimi, care le-au dat jos paginile web. Mesajul Anonymous anunță că mai sunt multe alte ținte pe listă, ca urmare a eforturilor concertate de a afecta campania democraților de suținere a SOPA și PIPA; cele două controversate proiecte legislative împotriva pirateriei.

 

Sursa: RT.com

Foto: Twistedjunk.com

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger