Ora Pământului, 2013 (video)

0

Campania Ora Pământului (Earth Hour) a lansat videoclipul oficial pentru anul 2013, cu coloana sonoră semnată de artistul David Guetta (“Without You” feat. Usher). În anul care vine, ora Pământului va fi marcată în luna martie, mai exact pe 23 martie (sâmbăta), între 8:30 – 9:30 pm (ore locale).

 

 

În 2012, campania Ora Pământului a cuprins 7.001 oraşe din întreaga lume, pe teritoriul a 152 de ţări sau teritorii şi milioane de oameni de pe cele şapte continente care au luat parte la eveniment. Organizatorii continuă linia provocărilor lansată cu ocazia Orei Pământului 2012, iar videoclipul începe şi se încheie cu imagini luate de pe Staţia Spaţială Internaţională cu ocazia evenimentului din acest an (o premieră pentru campanie). Mesajul final: ceea ce ne uneşte pe toţi este această planetă.

„Filmul arată cum fiecare individ poate fi inspiraţia celor din jurul său, de la familie la prieteni, oraş sau lume, prin a împărtăşi ce este dispus să facă pentru a salva planeta”, a explicat Andy Ridley, co-fondator Earth Hour. Campania din 2012 a atins, virtual, peste 200 de milioane de oameni din întreaga lume, prin variate platforme online; numărul a crescut de mai bine de două ori faţă de 2011, când 91 de milioane de oameni au fost atinşi de campanie prin mediul digital.

 

Urmăriţi mai jos videoclipul:

 

 

Sursa şi foto: WWF


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger