Oprește aruncarea deșeurilor la ghenă! Pune un afiș!

0

Dacă te-ai săturat să vezi deșeuri în apropierea blocului, de mirosul neplăcut și de mizerie, poți lua inițiativa de a schimba lucrurile cel puțin în blocul unde locuiești. Asociația MaiMultVerde te îndeamnă să îți provoci vecinii să colecteze selectiv gunoiul  și să folosească ghena doar pentru deșeurile menajere.

 

 

Ce trebuie să faci: să descarci afișul, să-l completezi cu datele corespunzătoare adresei Primăriei de care aparține blocul tău, să-l tipărești și să-l lipești la fiecare etaj unde există ghenă. Documentul este editabil, în format Word și pre-completat cu datele Primăriei Sectorului 2 București, dar poți să modifici datele Primăriei în funcție de spațiul în care locuiești, în orice localitate din România. Găsești adresele, nr. de fax și telefon, cât și e-mail-urile primăriilor din țară pe ghidulprimariilor.ro.

Inițiativa face parte din proiectul Viața după colectare și constă în premierea celui mai activ participant la lipit cu o lanternă eco și o găletușă cu lipici. Poți dovedi că ești cel mai activ din bloc postând o fotografie cu afișele lipite pe Facebook.

Documentul pus la dispoziție de MaiMultVerde menționează și cum poți obține, conform Legii, containere speciale, în cazul în care ele nu sunt amplasate deja lângă blocul tău.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger