Omul care a făcut sex cu 1.000 de mașini

0

Edward Smith, care trăiește cu “iubita” sa actuală, Vanilla, un Volkswagen Beetle de culoare albă, și-a manifestat iubirea față de mașini într-un interviu TV citat de The Telegraph. Bărbatul care susține că a făcut sex cu 1 000 de mașini se autodeclară un romantic care scrie poezii despre autoturisme, le cântă și le vorbește ca și cum ar face-o unei iubite. “Știu ce e în inima mea și nu vreau în nici un caz să mă schimb.”

 

Smith (57 de ani) spune că apreciază frumusețea unei mașini până la punctul în care devine o expresie a iubirii. “Poate că sunt puțin nebun, dar când mă uit la filme ca Herbie sau Knight Rider, unde mașinile devin personaje simpatice pe care vrei să le îmbrățișezi, este absolut minunat. Nu sunt bolnav și nu vreau să rănesc pe nimeni, pur și simplu prefer mașinile.”

Americanul ar fi făcut prima oară sex cu o mașină la 15 ani și spune că nu a fost atras niciodată de femei sau bărbați. Dragostea lui s-a extins însă și la alte vehicule. Cea mai intensă experiență sexuală a lui ar fi fost cu un elicopter din serialul de televiziune american Airwolf din anii ’80. Acum, pe lângă Vanilla, Smith își mai petrece timpul și cu alte mașini.

Înainte de Vanilla, a avut o relație de cinci ani cu Victoria, un alt Volkswagen Beetle, din 1969, pe care a cumpărat-o de la o familie de Martori ai lui Iehova. Ultima relație cu o femeie adevărată a avut-o acum 12 ani, însă n-a fost în stare s-o și consume fizic, deși Edward Smith a făcut sex cu fete când era mai tânăr. Aflați mai multe detalii pe The Telegraph.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger