Ochelarii de la Google, aproape să apară pe piață

0

Google și-a ales primul grup de utilizatori obișnuiți pentru testarea ochelarilor inteligenți care augmentează realitatea. Utilizatorii au fost aleși dintre persoane care au spus cum ar folosi produsul futurist.

Concursul a fost lansat de Google luna trecută. În cadrul acestuia, înnebuniții de tehnologie au folosit Twitter-ul și Google + să spună pe scurt la ce ar folosi “ochelarii” care augmentează realitatea.

După ce a primit înscrieri din toată lumea, Google a ales primii utilizatori din rândul publicului larg. Feedback-ul lor va fi folosit pentru îmbunătățirea produsului, care ar putea ieși pe piață până la sfârșitul anului.

Câștigătorii vor fi anunțați curând, dar Google a publicat deja o selecție de dorințe pe care și le-au exprimat oamenii cu privire la ce ar face cu ochelarii futuriști:

– O femeie din Missouri vrea să ducă Google Glasses la un spital al veteranilor de război, pentru ca aceștia să poată vedea amintiri din acea perioadă pe ecranul dispozitivului

– O participantă a spus că vrea să meagă în Japonia pentru ca bunica ei să reviziteze țara sa natală fără să părăsească țara de domiciliu

– Un îngrijitor de la grădina zoologică din San Francisco vrea să folosească ochelarii pentru a arăta cum se face hrănirea pinguinilor de aproape

Google Glasses este unul dintre cele mai așteptate proiecte din lumea tehnologiei. Ochelarii-computer de la Google vor costa aproximativ 1.500 de dolari.

Sursa: Mashable.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger