Oamenii străzii au fost invitaţi la o nuntă de 35.000 de dolari după ce aceasta a fost anulată

1

După ce un cuplu din California şi-a anulat nunta, familia a decis să transforme evenimentul în valoare de 35.000 de dolari într-un festin pentru persoanele fără adăpost, scrie The Guardian. Mama miresei, Kari Duane, a spus că decât să anuleze recepţia, a preferat să invite oamenii străzii la o masă unică pentru ei în Citizen Hotel, unul dintre cele mai distinse locuri din oraş.

“Chiar dacă mie şi soţului meu ne-a părut foarte rău pentru fiica noastră, ne-a emoţionat să vedem atât de mulţi oameni acolo care se bucură de o masă”, spune Kari Duane, pe care fiica ei a anunţat-o prin telefon că nunta va fi anulată.

Familia plătise deja pentru recepţia la care urmau să participe 120 de persoane, în locul cărora au apărut 90 de oameni ai străzii, unii singuri, alţii cu familiile, pentru a gusta feluri de mâncare de care sunt departe în vieţile lor de zi cu zi. Unii dintre ei chiar s-au îmbrăcat elegant pentru această ocazie. Erika Craycraft, de exemplu, a venit cu soţul ei şi cu cei cinci copii ai lor alături de care face eforturi mari să mănânce de trei ori pe zi şi a spus că gestul gazdelor a fost “foarte, foarte mărinimos”.

Quinn Duane, în vârstă de 27 de ani, nu a participat la eveniment. În schimb, ea se va bucura de “luna de miere” în Belize, alături de mama ei, biletele de călătorie neputând fi returnate.


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger