O universitate publică americană își învață studentele să aibă orgasm

1

Un studiu realizat în 2011 arăta că 54 dintre femeile care au participat la cercetare mimau orgasmul. Nu știm cum au evoluat statisticile, dar știm că Universitatea din Minnesota – Twin Cities ia măsuri, încercând să le ajute pe studente să aibă orgasm în timpul relațiilor sexuale, Universitatea la organiza un eveniment special dedicat acestor traininguri.

 

Posterul care anunță acest eveniment, intitulat simplu ”Orgasmul feminin,” spune că temele întâlnirilor, deschise atât bărbaților, cât și femeilor, sunt sexualitatea și plăcerea. ”Susținătorii, dar și începătorii în materie de orgasm sunt bineveniți să învețe tot ceea ce au nevoie să știe, de la orgasme multiple, la misteriosul punct G,” arată anunțul postat în calendarul oficial al școlii.

”Acest workshop educativ este deschis întregii comunități academice, iar participarea se face pe bază de voluntariat. Ca instituție de cercetare, analizăm, publicăm și educăm publicul într-o mulțime de arii de interes, inclusiv sexualitatea umană,” arată Patricia Mattern, purtătoarea de cuvânt a universității, citată de Campus Forum. Costurile acestui program, suportate în întregime de universitate, se ridică la 3.406 dolari, fiind incluse în bugetul de cercetare al instituției.

Cei care vor preda la acest workshop sunt ”educatori de sex”, profesori care au derulat programe similare în mai multe universități americane. De pe site-ul lor, aflăm că acest programe folosesc ”o serie de activități interactive, prelegeri, discuții, materiale multimedia, povești amuzante și sesiune de întrebări și răspunsuri.”

Sursa: Campus Forum

Foto: mit.edu

 


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger