O protestatară italiană, acuzată de hărțuire sexuală după ce a sărutat un jandarm

0

După ce a devenit virală, fotografia unei protestatare italiene care, în timpul unei demonstrații de luna trecută, a sărutat un jandarm pe casca pe protecție, scoate la iveală o nouă întorsătură de situație: tânăra de 20 de ani a fost acuzată de hărțiore sexuală. Poliția italiană a decis să depună o plângere împotriva femeii, socotind gestul drept lipsă de respect față de forțele de ordine.

 

ku-xlarge

 

Tânăra l-a sărutat pe Salvatore Piccione sau, mai bine zis, i-a sărutat casca ofițerului, în timpul unei demonstrații împotriva construirii unei linii ferate de mare viteză, care ar urma să reducă durata unei călătorii între Milano și Paris de la șapte, la patru ore.

Deși imaginea cuNina De Chiffre a circulat pe Internet ca simbol al protestului pașnic, se pare că deja celebrul sărut a stârnit nemulțumirea poliției italiene. Potrivit lui Franco Maccari, secretarul general al unui sindicat al polițiștilor din Italia, citat de The Independent, ”am acuzat-o pe protestatară de violență sexuală și de insultarea unui oficial public. Dacă polițistul ar fi sărutat-o pe ea, ar fi declanșat cel de-Al Treilea Război Mondial. Chiar și dacă ar fi mângâiat-o pe spate, femeia tot s-ar fi înfuriat. Așadar, cum am putea tolera gestul femeii făcut față de un ofițer la datorie?” Deși a recunoscut că sărutul este o formă de maifestare pozitivă, în contextul respectiv el a fost mai degrabă o lipsă de respect.

În urma analizei cazului, a ieșit la iveală că tânăra italiană nu s-a rezumat doar la a săruta casca jandarmului, aceasta atingându-i buzele, ba chiar lingându-i și degetele.

Conform unei declarații de presă, ofițerul ”hărțuit sexual” a spus că atunci când poartă uniforma poliției, are obligația de a nu reacționa la provocări.

Sursa: The Independent

 

Puteți citi și:

FOTO Activistele de la Femen au urinat pe fotografia președintelui Ucrainei


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger