O nouă dimensiune a clubbing-ului

0

Clubbingul, ca trend predominant în ceea ce privește opțiunile de entertainment ale tinerilor, presupune nu doar urmărirea celor mai buni DJ și bifarea celor mai facy petreceri, ci și  integrarea acestor pasiuni într-un stil de viață care implică o atitudine specifică culturală și stilistică.

 

Fiind considerat mult timp o nișă a hipsterilor și a tinerilor cu venituri mari și medii, în special a clor din industriile creative, clubbing-ul este azi una dintre cele mai populare forme de distracție, iar Ibiza reprezintă simbolul acestei culturi și mecca oricărui tânăr în căutarea unei petreceri bune.

Pentru a explora cultura clubbingului într-un mod direct, Burn a organizat International Music Summit, care i-a adunat laolaltă, prin concurs, pe cei mai buni DJ aspiranți din Europa. Cei 11 finaliști sunt într-o rezidență de 6 săptămâni în Ibiza, capitala internațională a clubbingului, unde au ocazia să învețe de la cei mai celebri DJ din lume dar și să interacționeze cu proprietarii de cluburi, impresari și reprezentanții caselor de discuri.

În al patrulea episod, cei 11 finaliști ai International Music Summit de la Ibiza, selecționați din întreaga Europă, se apropie de selecția finală căreia îi vor face față doar cei mai buni dintre ei. Acest episod arată felul în care se desfășoară un masterclass alături de superstarul internațional David Guetta, care le-a împărtășit din experiența lui de producție și masterizare. “Mi-a luat 10 ani să învăț ce le-am arătat lor în câteva ore”, a spus acesta la sfârșitul întâlnirii. Petrecerea a continuat apoi la Café Mambo din Ibiza, unde concurenții trebuie să arate ce au învățat în această perioadă.

Următoarea etapă constă în selecționarea celor trei DJ care vor perfoma în cele mai celebre cluburi din Ibitza: Privilege, Sankeys și Cafe Mambo. Din juriu fac parte legendarii Carl Craig și Richie Hawtin. Ca în orice concurs, câștigătorii se pregătesc pentru noile aventuri din cadrul rezidenței, iar ceilalți concurenți se întorc acasă.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger