O mamă ascultă inima fiului ei decedat în pieptul femeii către care a fost donată

0

Întâlnirea recentă dintre mama unui tânăr care a încetat din viaţă în urmă cu aproape 20 de ani şi tânăra în al cărui piept bate inima băiatului s-a răspândit repede în presă, prin forţa şi povestea ei emoţionantă. De Ziua Internaţională a Donatorilor, care a avut loca mijlocul acestei lumi, mama donatorului şi-a apropiat pentru prima oară urechea de pieptul femeii, pentru a asculta inima fiului său.

 

JenniferLentiniVickiBrannon1

 

Fiul lui Vicki Brannon a încetat din viaţă pe 5 iulie 1996, după ce un prieten al băiatului a declanşat accidental o armă de foc. Imediat după moartea lui Matthew, mama a decis ca inima acestuia să salveze o viaţă, aşa că a donat-o. Astfel, inima adolescentului de 14 ani a ajuns în pieptul lui Jennifer Letini, care la 13 ani, suferea de o boală cardiacă şi aştepta de luni bune în spital ocazia unui transplant.

Luna aceasta, Brannon şi Letini s-au întâlnit pentru prima oară, iar mama a putut să-i asculte, în alt corp, inima fiului său. “Am în sfârşit ocazia să-ţi mulţumesc,” a spus tânăra de 31 de ani pe aeroportul unde a avut loc întâlnirea. “Am crescut cu această inimă. A trecut mai mult timp de când îmi bate în piept decât am trăit cu propria inimă.”

Brannon, la 56 de ani, a mărturisit că ar vrea s-o vadă mai des pe tânăra care a primit inima lui Matthew, pe care o consideră ca pe o fiică, şi că s-a temut pentru viaţa acesteia. “Dacă n-ar fi avut succes [transplantul], aş fi suportat o a doua pierdere a fiului meu.”

Sursa: MyModernMet

Puteţi citi şi:

Pacientul din Berlin care a scăpat de leucemie şi de HIV


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger