O lună până la startul Maratonului Apuseni msg systems

0

250 de concurenţi s-au înscris la Maraton Apuseni msg systems, înainte cu o lună de startul competiţiei. Astfel s-au ocupat mai mult de jumătate din locurile puse la dispoziţia concurenţilor de către organizatori. Startul se va da pe 7 iulie, ora 9ºº, în staţiunea Băişoara, localizată în Muntele Mare.

 

Maraton Apuseni msg systems este o competite de alergare montană (trail-running)  şi are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 42,2 km şi proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 21,5 km.

Circuitul se desfăşoară în zona de sud-est a masivului Gilau-Muntele Mare, între staţiunea Muntele Baisorii şi valea Poşaga, La Plopiş, Buhuia, Şesul Cald, Pietrele Mărunte, Crucea Crencii, Bocsesti, Dealu Ticului, Sagagea, Belioara, Dealu Bilii, La Mateoaie, Romaneasa, La Stiolne, La Zapozi/Zăpodie, Dealu Boinic, Valea Vadului, Colibele Jerenilor.

Categoriile de vârstă pentru concurs vor fi:

16 – 29 de ani; 30 – 39 ani; peste 40 de ani (masculin şi feminin) şi Open.

Înscrierea în concurs

Înscrierea se face prin completarea formularului aflat pe site-ul maratonului la adresa: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere. După completarea formularului, persoană înscrisă va primi un email de confirmare a înscrierii. Înscrierea devine validă numai după efectuarea dovezii achitării taxei de înscriere!

Fiecare înscris va trebui să achite o taxă de participare în valoare 80 lei dacă va fi achitata între 1 mai şi 15 iunie sau de 100 lei, dacă va fi achitata după 16 iunie, inclusiv la faţa locului în zilele de 6-7 iulie.

Organizatorii Maraton Apuseni msg systems garantează primirea pachetului de întâmpinare doar primilor 400 de înscrişi.

Nou!

Anul acesta organizatorii vor adăuga în cadrul maratonului  proba family, care se va ţine pe echipe formate din părinţi şi copii.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.maratonapuseni.ro

Maraton Apuseni msg systems este organizat de Clubul Alpin Roman secţia Universitară Cluj în parteneriat cu compania msg systems România şi îşi propune:

·         Să promoveze atât alergarea montană (trail running), cât şi practicarea sportului în general şi mişcarea în aer liber, într-un mediu natural şi plăcut, având o atitudine de respect şi grijă faţă de natură.

·         Popularizarea zonei montane MunteleBaisorii – Muntele Mare, cu un potenţial turistic ridicat nu doar iarna, ci şi vara, potenţial ce poate fi promovat mult mai mult.

·         Atragerea unui număr tot mai mare de iubitori ai naturii şi ai muntelui, a celor care aleargă din plăcere, atât din rândurile clujenilor, cât şi din toată ţara, chiar şi din străinătate, unii dintre ei participând la toate competiţiile de acest gen din ţară.

Evenimentul nu se adresează doar sportivilor!

 

Foto: Dan Tautan

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger