O fotografă a surprins femei din întreaga lume în timpul orgasmelor

1

Fotografa Linda Troeller şi artista Marion Schneider au vrut să scoată plăcerea feminină din sfera tabuului, aşa că au fotografiat şi intervievat femei de vârste, naţionalităţi şi background-uri culturale diferite, pentru a arăta ce e şi ce poate fi orgasmul feminin, scrie Huffington Post. Cele două au adunat toate materialele strânse într-o carte care se numeşte “Orgasm”, menită să ilustreze momente intime şi să elimine stigma şi ruşinea adesea asociate plăcerii femeieşti.

 

Keren, Israel

 

“Există un proces pentru femeile de toate vârstele prin care ‘evoluează’ şi intră în contact cu sinele lor ‘fierbinte””, spune Linda Troeller. “Una dintre femei şi-a dezvoltat un sistem prin care se atinge singură până la orgasm, după care se binecuvântează cu acea energie vibrantă, imaginându-şi cum se dispersează sub forma unei lumini albe pe braţele şi picioarele ei. Şi-a creat un soi de ritual pentru a-şi intensifica aura şi energia.”

 

Elfriede, Germania

Antonia, Germania

Marianne, Olanda

Sadie Lune, SUA

 

Mai multe detalii şi fotografii, pe Huffington Post.

 

Puteţi accesa şi:

VIDEO 10 lucruri pe care nu le știați despre orgasm

Implanturile de orgasme: Plăcere prin apăsarea unui buton


Un comentariu

  1. din nenorocire in loc sa fi ramas singure cu orgasmele s-au apucat de facut copii pana nu mai avem loc unii de altii, asta se pare ca nu au reusit singure, facutu de copii, ca orgasmele….

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger