O fostă copilă a străzii ajută oamenii fără adăpost

0

Mariah s-a născut în ajunul Crăciunului, acum 20 de ani şi tot atunci a fost abandonată. A crescut ca o copilă a străzii, fără adăpost, fără familie, până când a fost adoptată. Experienţa ei a făcut-o să îşi dorească să ajute alţi oameni care trăiesc ceea ce a trăit şi ea. Astfel, a înfiinţat organizaţia caritabilă Blankets for the Homeless, în Virginia, SUA, prin care colectează şi donează oamenilor fără adăpost (din zona de coastă a Virginiei) pături, haine, căciuli, papuci, produse pentru igiena personală, corturi, diverse alte obiecte utile, dar le oferă şi mese calde, totodată.

 

 

Când era încă adolescentă, Mariah a văzut un om fără adăpost lângă un restaurant şi i-a oferit o pătură şi mâncare. Gestul a încurajat-o şi i-a accentuat dorinţa de a-i ajuta pe cei care locuiesc pe străzi prin a le oferi lucruri necesare supravieţuirii în astfel de condiţii. Aşa că, în ultimii ani, Mariah şi organizaţia ei au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru acest scop. Mariah şi-a “promovat” organizaţia şi misiunea în rândul enoriaşilor bisericii congregaţiei de care aparţine, în şcoli, în rândul altor organizaţii sau în mediul de afaceri, specificând mereu faptul că totul este o acţiune non-profit.

Cinci zile pe săptămână, Mariah şi cei care sunt alături de ea împart pături, mâncare şi alte produse oamenilor care locuiesc pe străzi. Până acum, de când există organizaţia, au fost date peste 80.000 de pături şi de porţii de mâncare celor care aveau nevoie de ele. De sărbători, oamenii fără adăpost au primit, din partea organizaţiei, şi cadouri “ambalate”, conform tradiţiei, în ciorapii de Crăciun. Mariah şi mama ei adoptivă sunt cele care duc greul misiunii, dar sunt sprijinite şi de alte persoane care vor să îi ajute pe nevoiaşi.

 

Mai multe detalii: Blankets for the Homeless

 

Sursa şi foto: IH

 

Puteţi citi şi:

O studentă a strâns 27.000 de euro pentru un om al străzii care s-a oferit să o ajute să ajungă acasă

O persoană fără adăpost și-a riscat viața pentru un necunoscut

Un cerșetor de 99 de ani își donează toți banii orfelinatelor și bisericilor

Oamenii fără adăpost din Marsilia, obligați să poarte un semn distinctiv pe haine

VIDEO Povestea emoționantă a unei tinere care se împrietenește cu un om al străzii

O tânără a strâns 3.600 de euro în 24 de ore pentru a-l trimite pe un om al străzii acasă, în Jamaica

VIDEO Un bărbat îi serbează ziua de naştere unei femei fără adăpost

Un poliţist din New York i-a cumpărat ghete unui om al străzii


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger