O femeie oferă 10.000 de dolari cui i-l găsește pe soțul perfect

0

imagesUneori, poate avem impresia că găsirea partenerului de vis e o treabă așa de complicată, încât suntem dispuși să facem cele mai trăznite lucruri. În acest punct a ajuns și o femeie care lucrează în managementul unei cunoscute agenții publicitare americane, care a anunțat că e dispusă să ofere 10.000 de dolari oricui capabil să i-l găsească pe soțul visurilor sale.

După ce femeia spune că a terminat de citit a doua carte motivațională într-o lună, încercând să găsească cea mai bună și sigură metodă de a-și găsi un partener potrivit, a hotărât să pună în practică sfaturile autoarei feministe Sheryl Sandberg și să devină proactivă în misiunea ei de căutare a bărbatului mult visat. Așa că a decis să facă publică dorința sa de a-și găsi un soț, promițând 10.000 de dolari în ziua nunții celui sau celei îi va fi prezentat partenerul.

”Vă scriu azi pentru că am hotărât să trec la un plan de acțiune agresiv pentru găsirea tipului cu care să-mi petrec restul vieții. Două dintre lucrurile importante pentru acest plan sunt: (1) un mare procent de căsnicii sunt rezultatul intermedierilor unor prieteni sau oameni apropiați și (2) majoritatea oamenilor nu prea se gândesc să-și prezinte prietenii singuri altor prieteni fără partener,” scrie femeia, care a refuzat să-și decline public identitatea, în scrisoarea trimisă unei agenții de anunțuri.

Deși nu a indicat criterii clare pentru ce ar însemna, după gusturile ei, bărbatul ideal, americanca a primit deja 100 de propuneri, la doar câteva zile după lansarea anunțului.

Sursa: Odditycentral


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger