O femeieîn vârstă de 61 de ani şi-a născut propriul nepot

0

Dragostea de mamă ia multe forme. Pentru Kristine Casey, în vârstă de 61 de ani, acest lucru a însemnat să-i ofere darul maternităţii fiicei sale, născându-şi propriul nepot, informează ABC News.

Cu ajutorul unui tratament cu hormoni, Casey, care a trecut prin etapa menopauzei în urmă cu 10 ani, a rămas însărcinată în a doua tură de fertilizare in vitro. A purtat sarcina la termen şi a născut prin operaţie de cezariană primul său nepot la un spital din Chicago. Deşi fiica sa, Sara Connell, în vârstă de 35 de ani, nu a putut să poarte sarcina, ea şi soţul său sunt părinţii bioologici ai copilului întrucât au fost folosite ovulele, respectiv sperma lor pentru procedură.

“Faptul că un membru al familiei a fost deschis să facă asta pentru noi este extraordinar”, a spus Sara.

Casey, care este pensionară, a spus că naşterea celor trei fiice ale sale au fost cele mai fericite momente din viaţa sa. Ea consideră că a fi mamă surogat pentru copilul fiicei sale a fost o obligaţie spirituală.

Deşi pare bizar, scenariul nu este atât de neobişnuit. Primul caz de acest gen datează din 1987 când o femeie sud-africană a dat naştere treipleţilor fiicei sale. De asemenea, americanca Jaci Dalenberg, în vârstă de 56 de ani, a născut tripleţi pentru fiica sa în 2008.

Foto: Flickr / Brian Finifter

Citiţi şi:

Un belgian a alergat un maraton în fiecare zi timp de un an. 365 de curse în total

Cea mai bătrână persoană din lume a murit la 114 ani. Câţi dintre noi avem şanse să trecem de 100 de ani?

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger