O femeie de 65 de ani a cîștigat un maraton – fără antrenament, din dragoste pentru soțul ei

5

Participanții de la maratonul din Baramati au avut o surpriză anul trecut, în decembrie: au fost învinși – și încă destul de umilitor, la o distanță de cîteva minute – de o femeie de 65 de ani desculță, îmbrăcată într-un costum tradițional.

 

 

Kare e o femeie de 65 de ani care muncește la o fermă de lîngă Pimpli, la 7 km de Baramati, India. Cu doar cîteva zile înainte de maraton, o rudă i-a spus despre eveniment și ea s-a decis să participe, în ciuda comentariilor ironice ale familiei și, în ziua maratonului, a celor care au văzut-o la linia de start.

Keri a participat ca să strîngă bani pentru analizele medicale ale soțului ei. După spusele ei, nu are obiceiul să alerge (spune că lumea ar rîde de ea), doar că merge pe jos în fiecare zi un kilometru pînă la job, și asta de zeci de ani.

 


5 comentarii

 1. Stirea de mai sus propaga o confuzie regretabila. Femeia de 65 de ani nu a cistigat o cursa de maraton, asa cum este scris, ci o cursa de alergare pe distanta de 3 km.
  In mod normal, maratonul se desfasoara pe o distanta de 42,195 km. Prin extensie, termenul se foloseste si pentru curse lungi, dificile. Oricum, un cros de 3 km nu poate fi numit maraton.

  Altfel, dragostea invinge… Adesea.

 2. Va rog eu mult, nu mai folositi numele de maraton aiurea.
  Maraton = 42,195 km.
  Semi-maraton ~21 km
  Orice e sub se cheama cross.

  Altfel faceti titlul sa para click-bait, desi sunt convinsa ca nu asta a fost intentia voastra.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger