O femeie a murit după ce a lucrat 30 de ore încontinuu

1

Mita Duran, o tânără de 24 de ani care era copywriter în Indonezia, a intrat în comă duminică după ce, anterior, a scris pe Twitter că lucrase de 30 de ore în continuu. La scurt timp după postare, a încetat din viață.

 

mita

Femeia obișnuia să stea trează cu ajutorul băuturii Kratingdaeng, o băutură energizantă, în timp ce lucra până târziu în noapte pentru agenția de publicitate Young & Rubicam Indonezia, deținută de compania multinațională de publicitate și relații publice WPP.

Fluxul ei pe Twitter arată că posta deseori despre munca ei supraîncărcată. “N-am mai dormit de sâmbătă și mai am 30 de sloganuri de scris și un avion de prins mâine după-amiază”, scria pe 8 iulie. “Cel mai dulce somn pe care l-am avut de mult timp. Păcat că trebuie să mă trezesc cu o oră mai devreme. N-am auzit trei apeluri și trei alarme”, scria pe 14 noiembrie. “30 de ore de muncă și continuu”, a scris tânăra înainte de a muri.

Tatăl femeii a postat pe o rețea de socializare că fiica lui este în comă din cauză că a muncit peste limită. Prietenii Mitei fac apel ca povestea fetei să fie un semnal de alarmă pentru  ca tinerii angajați să-și cunoască limitele. Compania petru care lucra s-a închis pentru ziua înmormântării Mitei.

Sursa: businessinsider.com

Citiți și:

Cum ajunge creierul nostru dependent de cafea

O familie din Rusia a pierdut contactul cu omenirea timp de 40 de ani și nu a știut de Al Doilea Război Mondial


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger