O cercetare de acum aproape 100 de ani arată depravarea pinguinilor

0

Documente istorice, considerate prea șocante pentru începutul de secol al XX-lea, au fost făcute publice, dezvăluind depravarea uimitoare a pinguinilor.

Potrivit The Guardian, dr. George Murray  Levick, chirurg și ofițer medical între 1910 – 1913 pe nava britanică de expediție Terra Nova, a fost consternat de comportamentul pinguinilor din colonia de pinguini Adelie din Cape Adare.

Levick și-a documentat călătoria, dar cercetarea sa de patru pagini, scrisă în 1915, despre perversiunile pinguinilor a fost considerată prea șocantă și nu a fost publicată.

Dar, datorită lui Douglas Russell, curator la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, lucrarea chirurgului, intitutală “Obiceiurile sexuale ale pinguinilor Adelie” a fost descoperită, relevând dezgustul autorului față de obiceiurile acestor animale.

Se pare că dr. Levick este singurul cercetător care a studiat un întreg ciclu de reproducere. Acesta a fost îngrozit de acțiunile “masculilor huligani” și a observat activitatea lor sexuală, comportamentul autoerotic, comportamente care includeau necrofilie, coerciție sexuală, abuz sexual asupra puilor, sex non-procreativ și comportament homosexual.

Foto: Flickr / cohnveno

Sursa: The Huffington Post


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger