O adolescentă de 17 ani vrea să salveze de la tăiere animale crescute la ferma tatălui ei

1

Catherine Green are 17 şi locuieşte cu familia ei în Lincolnshire, Marea Britanie; familia are o fermă de oi şi vite, pe care le creşte pentru producţia de carne. Adolescenta a crescut în preajma acestei afaceri, dar numai când a întâlnit-o pe Leena, o văcuţă foarte specială pentru ea, care i-a devenit prietenă, a realizat că nu mai poate susţine tradiţia familiei.

 

 

Catherine a lansat o campanie online de strângere de fonduri, pentru a putea să răscumpere văcuţa de la tatăl ei, proprietarul fermei şi să o trimită într-un sanctuar pentru tot restul vieţii, ca să nu ajungă la abator şi, apoi, bucăţi de carne în farfuria cuiva. “Este cea mai adorabilă şi blândă vacă pe care am avut-o vreodată, dar este destinată să ajungă cina cuiva. Avem sute de vaci la fermă, aş vrea să le pot salva pe toate, dar Leena a devenit extrem de specială pentru mine şi nu pot să o las să moară ca să fie consumată de oameni”, scrie adolescenta pe pagina ei Go Fund Me, unde a lansat campania.

Fotografiile cu Catherine şi văcuţa Leena arată legătura specială dintre ele. Campania adolescentei a fost lansată în luna ianuarie, dar cauza a devenit rapid una urgentă, pentru că Leena a fost programată să ajungă la abator în toamnă şi asta înseamnă că urma să intre la o dietă de îngrăşare. Adolescenta avea nevoie de 1.000 de lire sterline ca să răscumpere văcuţa, dar a reuşit să strângă dublul acestei sume, astfel că poate acoperi şi costurile transportului la sanctuar. Catherine este vegetariană şi spune că o întristează foarte tare să vadă animalele în drum spre abator. Banii care vor rămâne după salvarea Leenei îi va dona sanctuarului sau va încerca să salveze alte animale cu ei, tot de la ferma tatălui ei.

 

Mai multe detalii pe Go Fund Me.

 

Sursa şi foto: The Dodo

 

Puteţi citi şi:

9.000 de animale salvate de la tortură şi moarte dintr-un abator ilegal

FOTO Privirile porcilor în drum spre abator

VIDEO Din fermă în frigider: Adevărul din spatele producţiei de carne

VIDEO Ororile dintr-o fermă de raţe

Marchiza de Eco


Un comentariu

  1. Pai ce, numai la noi sa fie aiuriti care se trezesc peste noapte cu dorinta de a deveni celebri cu orice pret? Uite ca citim despre ea tocmai aici, in Romania, deci a devenit “cineva”. Stirea este preluata de agentiile noastre si publicata ca un mare “boom” jurnalistic. O tampita, aia e!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger