O adolescentă a murit după ce mama sa i-a şters profilul virtual

0

O fată de 15 ani care ducea o viață secretă online, una în care se simțea acceptată, a ajuns sub roțile unui tren după ce contul ei de Tumblr a fost șters, aflăm de pe YoungMinds. Tallulah Wilson, care batjocorită de colegii ei, a evadat din realitate creându-și un personaj online care trăgea cocaină pe nas. Mama ei a găsit contul și l-a șters după ce a descoperit detalii despre alter ego și poze în care Tallulah îşi făcea tăieturi pe mâini.

Potrivit Daily Mirror, mama a întrebat-o de ce nu voia să fie Tallulah din viaţa reală, iar fata i-a răspuns doar nu se simte înţeleasă. A spus că avea 18.000 de oameni care o iubeau pentru identitatea ei online. “Mi-a spus că era în sfârșit fericită, că nu credea că putea avea prieteni în lumea reală. Site-ul era incredibil de tulburător. Am văzut o fată postând o fotografie cu un ștreang, iar poza spunea ‘uite colierul tău, încearcă-l'”, a spus Sarah Wilson. “Am văzut poze pe care le-a postat pe Tumblr cu ea tăindu-se. I-am recunoscut așternuturile de pat. Mai erau acolo fete care se tăiau, pentru a vedea care din ele se simte mai rău şi care suportă mai bine durerea.”

Tallulah, care și-a creat contul de Tumblr după ce a suferit batjocură din partea colegilor ei și după moartea bunicii sale, a fost lovită de tren în octombrie 2012. Ancheta se află îndesfăşurare.

Aflați mai multe detalii pe The Daily Mirror.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger