Nicușor Dan începe campania: Cum putem fi parte din ea

0

Președintele Asociației Salvați Bucureștiul, care candidează la Primăria Generală a Capitalei în numele unui București pentru oameni, nu pentru mașini, a început de curând campania printr-un email trimis colaboratorilor săi din ultimii zece ani. Vă invităm să citiți mai jos acest mesaj și, în măsura în care vi se pare o cauză de susținut, să-l dați mai departe. ” Să construieşti un partid şi să cîştigi cu el durează ani. Să cîştigi cu un om o poziţie e posibil în cîteva luni, şi s-a întîmplat. Sînt optimist,” spune Nicușor Dan.

 

Stimați colaboratori, Dragi prieteni,

Mi-am anunțat candidatura la funcția de Primar General al Bucureștiului la alegerile din iunie 2012. Programul este unul de bun simț: stopare a cheltuielilor inimaginabile ale primăriei, confortul vieții locuitorilor în toate aspectele, o viziune în „a pune Bucurestiul pe hartă”. Informații despre persoana mea și despre campanie se găsesc pe pagina www.nicusordan.ro.

Mai important, această candidatură reprezintă candidatura unui om din afara sistemului, împotriva actualei clase politice. De aceea, miza este mult mai mare și ne privește pe toți. Putem să învingem împreună sistemul, cu tot ce înseamnă el, într-o confruntare electorală?

Vă invit să vă alăturați acestei campanii. Cum puteți să ajutați:

  1. Retransmiteți acest e-mail listei dumneavoastră de cunoscuți
  2. Înscrieți-va pe pagina Facebook https://www.facebook.com/pages/Nicu%C8%99or-Dan/230785173665770 și dați „Share” (nu „Like”) informațiilor  pe care le difuzăm
  3. Donați într-unul din conturile indicate în pagina http://nicusordan.ro/donatii/
  4. Dacă nu aveți buletin de București sau viză de flotant, solicitați viza de flotant în săptămâna 27 februarie – 2 martie, pentru a putea vota în iunie 2012. Detalii la http://www.romaniacurata.ro/sute-de-mii-de-bucuresteni-mai-au-doar-o-saptamana-pentru-a-putea-vota-2444.htm
  5. Completați chestionarul de aici cu disponibilitatea dumneavoastră pentru activități de voluntariat și trimiteți-l la adresa de contact de pe http://nicusordan.ro/.

O primă întâlnire directă cu susținătorii campaniei va avea loc duminică, 11 martie, de la ora 16, în grădina Green Hours, Calea Victoriei 120.

Putem câștiga! În 1996, voluntarii Alianței Civice au mers cu mașinile lor prin județele României și au convins milioane de cetățeni să voteze schimbarea. Noi trebuie să convingem 200.000 de bucureșteni să voteze împotriva actualei clase politice.

Vă mulțumesc și vă aștept,

Nicușor Dan

 

Foto: Nicusordan.ro

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger