Ne schimbăm pentru schimbările climatice? Dialog cu Daniele Pernigotti

0

 

Pe 26 iunie, Daniele Pernigotti vine în România pentru a discuta cu publicul despre realitatea și impactul schimbărilor climatice. Întâlnirea va avea loc la ora 19, la Seneca Anticafe. Tot atunci se va lansa și ediția în limba română a cărții de mediu „Cu apa până la gât”, al cărei autor este.

PE CINE ASCULTĂM?

Informații despre încălzirea globală vin din toate direcțiile. Problema este una recentă în istoria omenirii, și în egală măsură, urgentă. Avem nevoie să acționăm acum, împreună, dar și în direcția corectă.

CINE ESTE DANIELE PERNIGOTTI?

Specialist în științe de mediu, cu experiență de peste 10 ani în jurnalismul de profil și 17 ani în consultanța de mediu, Daniele Pernigotti este autor a numeroase cărți și articole pe tema schimbărilor climatice. Prezent ca jurnalist de specialitate la cele mai recente ediții ale COP (Conferințele anuale ale Națiunilor Unite pe tema schimbărilor climatice), Pernigotti aduce informațiile cele mai proaspete direct de la autoritățile din domeniu și le explică pe înțelesul publicului.

PROGRAMUL SERII de 26 iunie, la Seneca Anticafe (Str. Ion Mincu nr. 1):

19.00 – 19.45 Daniele Pernigotti: despre aspectele științifice ale schimbărilor climatice și implicațiile politice și sociale.

19.45 – 20.30 Sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul.

Mai multe detalii se găsesc pe evenimentul de Facebook.

Evenimentul este organizat de Asociația SNK. Intrarea este liberă, pe baza înscrierii prealabile la [email protected].

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger