Muzica din ramasitele celor raposati

4

Nu, vinilul – discul muzical facut din plastic – nu a murit. Acesta renaste acum in urma ideii unui britanic, ce a lansat o afacere inedita: face viniluri din cenusa persoanelor decedate. Iar pe aceste discuri se poate inregistra muzica, inclusiv melodiile favorite ale celor raposati.

Compania britanica Vynyly ofera servicii complete. Daca doriti, propria cenusa, ramasitele celor dragi sau chiar cele ale animalelor de casa pot fi presate intr-un vinil cu muzica preferata, relateaza portalul News.com. au.

Serviciul nu este deloc ieftin, deoarece un disc costa 3.500 de dolari. Initiatorii afacerii – care spun ca au primit deja numeroase comenzi – cred ca numai asa se poate trai in continuare prin intermediul muzicii.

Iar muzica poate fi aleasa atat la comanda, cat si selectata de pe site-ul ‘Raveyard’.

“Mi-a venit ideea aceasta atat din dorinta de a fi nemuritor, cat si din tristetea de a vedea ca vanzarile de muzica au scazut”, a declarat  Jason Leach, managerul Vynyly.

Dintr-un corp uman se pot fabrica pana la 30 de viniluri, insa doritorii pot alege sa foloseasca numai o anumita parte a corpului celui decedat, daca vor sa faca economie.

Tags:4 comentarii

  1. Dintr-un corp uman se pot fabrica pana la 30 de viniluri, insa doritorii pot alege sa foloseasca numai o anumita parte a corpului celui decedat, daca vor sa faca economie

    Macabru amuzant!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger