Muzeul penisurilor din Islanda, considerat cel mai bizar loc de pe planetă

0

Ciudat, dar fascinant – astfel a fost descris, nu o dată, muzeul falusurilor din Islanda, catalogat de Traveller 24 drept “cel mai bizar loc de pe planetă”. Muzeul (Icelandic Phallological Museum) numără peste 280 de exponate – penisuri provenite de la diverse creaturi ale planetei, de la oameni până la maimuţe sau balene.

 

 

Pe lângă exponatele sale neobişnuite, muzeul găzduieşte şi o serie de sculpturi ce reprezintă organul reproducător masculin. Fotografii realizate în muzeu de vizitatori abundă pe internet, experienţa fiind considerată prea “ciudată” pentru a nu fi împărtăşită. Site-ul muzeului împărtăşeşte şi poveşti despre cum au fost obţinute exponatele; totodată, muzeul are şi un magazin de suveniruri, de unde se pot achiziţiona obiecte chiar şi online.

Muzeul penisurilor din Islanda este considerat unul dintre cele câteva cele mai bizare muzee de pe planetă, alături de muzeul toaletelor din Japonia sau muzeul Roswell OZN din Mew Mexico, axat pe istoria obiectelor zburătoare neidentificate. În total, 93 de specii diferite de pe Pământ au falusuri expuse în muzeul din Islanda; operele de artă realizate pe tema falusului sunt, în total, 350 la număr.

Mai multe detalii despre muzeu, despre istoria lui şi programul de vizitare pot fi găsite aici.

 

Sursa / foto: Ice News

 

Puteţi citi şi:

Primul transplant de penis din lume a fost realizat de o echipă de medici sud-africani

De ce au bărbaţii erecţii dimineaţa

Tehnologie extremă: extractorul automat de spermă


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger