“Monster bike” improvizat dintr-o bicicleta veche si o roata de tractor

5

Un tanar olandez cu spirit intreprinzator a reusit sa construiasca din piese adunate de la prieteni o bicicleta imensa, ce are o greutate de 450 de kg. Constructia vehiculului a durat trei luni, iar pentru realizarea ei, olandezul a folosit tevi de otel, componente dintr-o bicicleta mai veche si o roata de tractor.

Wouter van den Bosch are 29 de ani, este inginer si acum studiaza Artele la o universitate din Olanda. Din pasiunea sa pentru arta si tehnica au iesit pana acum mai multe masinarii bizare, printre care autovehicule si aparate de zbor improvizate din diferite piese, inclusiv din electrocasnice.

Insa ultima sa inventie, o bicicleta facuta din fel de fel de piese, numita “Monster Bike” a starnit un interes enorm tinand cont ca un filmulet pe youtube cu aceasta bicicleta a fost vizionat de circa un milion de persoane.

“In ultimii ani am tot incercat sa improvizez, schimband destinatia initiala a diferitelor piese si componente mecanice. Acum, terminand facultatea de Arte, am decis sa fac ceva cu adevarat mare. Am inceput sa strang fel de fel de piese de la prieteni, asa ca proiectul a iesit foarte ieftin. A fost extraordinar cand am terminat si cand am iesit prima data cu bicicleta in public, a declarat van den Bosch, citat de cotidianul britanic Metro.

De cand filmul cu bicicleta lui a ajuns pe internet, olandezul a primit numeroase oferte sa o expuna in muzee sau sa o aduca la festivaluri muzicale. „Acum ca bicicleta e gata si mai am putin si termin cursurile, nu stiu ce o sa fac cu ea”, spune olandezul.

Foto: Metro.co.uk

Tags:5 comentarii

  1. Nu mi-e clar ce e improvizat la PIESELE alea? La bicicleta da, dar la piese nu.
    Pieselr nu sunt improvizate, sunt pur si simplu piese disparate…Constructia in sine este o improvizatie.
    Hai sa GINDIM (inauntru sau in afara cutiei) si sa corectam titlul…

  2. Pingback: Tweets that mention “Monster bike” construit din piese improvizate » Think Outside The Box -- Topsy.com

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger