Misterul continuă: Încă 1.000 de păsări și 40.000 de crabi morți, de data asta în Italia și Anglia

11

Foto: EPA – cazul din Suedia

După relatarea de ieri, o nouă știre ne-a atras atenția astăzi. Se pare că moartea misterioasă a păsărilor nu s-a oprit, agenția de presă Gea Press din Italia anunțând sute, poate chiar mii de păsări moarte și pe cale să moară. Păsările se găsesc peste tot, pe străzi, în curțile oamenilor sau atârnând neînsuflețite din copaci, asemenea unor decorații sinistre de Crăciun. Multe dintre ele au pete albastre misterioase pe gât.

În cursul ultimei săptămâni, incidente asemănătoare cu animale decedate în masă au acut loc peste tot pe glob. Totul a început cu cadavre de păsări descoperite în Arkansas, SUA, de Anul Nou, apoi în Lousiana, în Kentucky și în Suedia. Simultan, s-au descoperit două milioane de pești morți în Maryland, SUA, după aceea în Brazilia, Noua Zeelandă și din nou Arkansas. Totodată, pe coasta Marii Britanii au fost găsiți recent 40.000 de crabi neînsuflețiți.

Păsări moarte cad din cer în Suedia, iar milioane de cadavre de pești sunt raportate în SUA, Brazilia și Noua Zeelandă

Evenimente nu par a fi legate, însă originea lor nu are deocamdată explicații. Deocamdată oficialii afirmă că petardele și artificiile sunt de vină pentru moartea în masă a păsărilor și vremea rea pentru cea a peștilor și a crabilor. Gea Press sugerează că pata albastră din jurul gâtului zburătoarelor poate indica otrăvire, iar autoritățile locale și organizația WWF au luat câteva exemplare moarte pentru analize.

Revenim cu detalii.

Citiți și:

Vânătorii de balene și activiștii se bat cu tunuri de apă în largul Antarcticii

Catastrofele naturale din 2010 au costat 130 de miliarde de dolari

Time: Top 10 al celor mai importante evenimente de mediu în 2010

Met Office contrazice IPCC privind creşterea nivelului mării

Sursa: Huffington Post

Tags:11 comentarii

 1. Dar artificii si petarde se trag in fiecare an, de ce tocmai acum?
  Este o explicatie puerila si numai cine nu are minte poate crede acest motiv.

 2. nu este vorba decat despre experimentele militare in aria impulsurilor electromagnetice! Dar se pare ca a cam scapat rau de sub control si nu-i de bine!

 3. care folosesc microunde valen on

  Arme scalare care folosesc microunde. Sistemul HAARP nu e strain de toate aceste morti. Se experimenteaza in continuare pe oameni si animale. Cititi despre Nicola Tesla sau tanker chemtrails.Orwell avea dreptate…

 4. Parca anul trecut america a lansat un satelit, cica de spionaj pentru Asia, sa fi fost oare numai pentru spionaj? sau are in componenta si noi tehnologii militare?

 5. Pingback: Păsările moarte căzute din cer sunt cazuri rare, dar nu apocaliptice » Think Outside the Box

 6. Nu cred eram chiar in noaptea de revelion si am iesit afara sa vad artificile, dupa terminarea artificilor la circa o ora cind am mai iesit sa fumez o tigare am vazut pe cer o lumina mare rosie semana ca o stea dar lmina puternic ceva rosu, am intrat in casa si la circa o jumatate de ora s-au auzit un zgomot de motoare am iesit afara si am vazut 6 elicoptere militare cu farurile la maximu cautau nu stiu ce
  Eu cred ca sunt extrterestii sunt semnale inaintea invaziei pe care o va face anul acesta eu stiu acum 15 ani am fost rapit intr-o noapte si m-au intors cu 20 de ani inapoi.eu ii simnt deatunci si comunic cu eii

 7. Pingback: Mister elucidat: Păsările căzute din cer în Italia au murit de indigestie » Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger