Mii de bicicliști din Portland au pedalat dezbrăcați

1

Mii de bicicliști dezbrăcați au pedalat pe străzile din Portland, Oregon pentru a atrage atentia asupra nevoii de transport verde și asupra vulnerabilității bicicliștilor în fața mașinilor. Bicicliștii și-au dat jos hainele pentru a recrea World Naked Bike Ride care are loc anual de patru ani încoace.

“A fost cel mai eliberator și mai natural sentiment posibil”, spune Brooklyn Jay, care a venit tocmai din Phoenix pentru marș.

World Naked Bike Ride este un eveniment mondial cu scopul de a promova transportul pe două roți și este organizat în San Francisco, Seattle, Boulder și Black Rock City, Colorado. Cicliștii din Portland au ținut să recreeze acest marș și să-l introducă în tradiția orașului.

“Este doar un alt mod de a atrage atenția asupra nevoii de a ne înverzi și de a înlocui combustibilii fosili cu energie naturală”, spune Ken Johnson, dezbrăcat complet și pictat în gri.

Bicicliștii din Portland au transformat evenimentul într-un festival cu un marș pe două roți care precede marșul dezbrăcaților și petreceri după turul pe două roți, cu și fără haine, care durează toată noaptea.

Foto: Flickr / gaudiramone

Sursa: Reuters

Citiți și:

FOTO Ce-am văzut la Bike Smut: Libertatea de mișcare și sexualitate descătușată

Bărbații se gândesc la sex în aceeași măsură ca la somn și mâncare

VIDEO Bicicleta făcută 100% din lemn vrea să atingă recordul de viteză


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger