Mecanicii auto poartă kilturi anti-arșiță

0

Dacă se întâmplă să mergeți, prin absurd, în atelierul de reparații auto O’Brien Auto Performance din Tusla, Oklahoma, veți întâlni doi bărbați cu patalama de mecanic auto care poartă kilturi, aflăm de la ABC News. David O’Brien, proprietarul service-ului, care are origini irlandeze și scoțiene, spune că s-a gândit la asta ca alternativă de combatere a vipiei ce îi afectează angajații.

 

Kommando Kilt

 

Atelierul mai sus amintit nu este prevăzut cu aer condiționat, așa că O’Brien a apelat la compania Kommando Kilts, cu sediul în Oklahoma City, din dorința de a sprijini afacerile locale, chiar dacă prețurile sale nu sunt deloc mici: un kilt costă 130 de dolari bucata. Pentru un kilt, spune proprietarul service-ului, este un preț bun, însă pentru haine de muncă, e cam piperat. Deocamdată, numai el și tehnicianul David Denney poartă fustițe bărbătești, celălalt mecanic, Ryan Henri, având ceva mai multă jenă în a-și dezveli picioarele la muncă.

Inițiative similare au existat și în alte locuri din lume, chiar dacă nu din aceleași motive. În China, de exemplu, guvernul a cerut desțepenirea codurilor vestimentare pentru reducerea consumului de aer condiționat în școli, clădiri de birouri, supermarketuri, restaurante, agenții guvernamentale și alte structuri publice, iar în Chile, bărbații care lucrează în birouri au renunțat la cravate pentru a economisi energie și a combate încălzirea globală.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger