Masina de tuns iarba alimentata solar

1

Studioul de design Studio Volpi din Milano a conceput o masina de tuns iarba care este alimentata in totalitate de energie solara.

Ideea din spatele proiectului este transformarea clasicei masini de tuns iarba, dintr-o matahala care inghite combustibil, intr-o masinarie silentioasa si cu dimensiuni reduse, care sa fie mai eficienta pe pajistea din fata casei.

Potrivit Solar Lighting Guide, masina electrica va fi mai putin zgomotoasa, mai usoara, dar si mai ieftina. Manerele vor putea fi pliate pentru a o face si mai compacta, iar designul simplu o va transforma intr-un obiect usor de folosit. Panourile solare sunt aflate pe partea superioara a masinii.

Foto: Studio Volpi.

Tags:Un comentariu

  1. Folosesc pe “pajistea” din fata casei o masina electrica de tuns iarba (deja exista!?!) care are un motor destul de puternic si de zgomotos si pe langa toate componentele ei, trebuie sa mai care si o tulumba cu iarba pe care o taie. La eficienta actuala a panourilor solare, ma indoiesc de functionarea unui astfel de utilaj, Imi aduce aminte de aspiratorul care face singur curat prin casa, sau masinuta de tuns iarba pe care o lasi prin curte sa taie ce prinde.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger