Mark Twain povestit copiilor stângaci

0

Pentru că decembrie este luna cadourilor, Left Shop, cu ocazia lansării magazinului online pentru stângaci, vă invită la un atelier gratuit de ilustrație de carte pornind de la Prinț și cerșetor de Mark Twain și realizat în colaborare cu Global Mindscape, Librăria Bastilia și Editura Casa Radio.

de Left Shop

Dacă ești stângaci și ai între 6 și 10 ani, te așteptăm cu drag la un atelier special în care povestim despre un autor îndrăgit, stângaci ca și tine: Mark Twain. Ascultăm câteva fragmente din Prinț și cerșetor, după scenariul radiofonic realizat de Vlaicu Bârna și George Voinescu, privim ilustrațiile realizate de către Vasile Socoliuc, apoi ilustrăm împreună câteva momente reprezentative, cum ar fi întâlnirea dintre micul cerșetor Tom și prințul Eduard. Stabilim împreună cadrul pentru ilustrațiile noastre, pe care îl măsurăm cu rigle pentru stângaci, apoi îl decupăm folosind foarfece pentru stângaci; și, pentru ca ilustrațiile noastre să fie cât mai spontane, montăm suporturi ajutătoare pe creioanele acuarelabile. La final invităm părinții să ne admire creațiile.

Atelierul se desfășoară în ziua de duminică, 15 decembrie, începând cu ora 11.00, la Librăria Bastilia din Piața Romană nr. 5 (aproximativ două ore).

Participarea este gratuită, iar materialele sunt puse la dispoziția copiilor de către organizatori. Înscrieri: [email protected], 0724.083.932 (Angelica Iacob).

 

Citiți și:

Lumi invizibile: stângacii de lângă noi


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger