Mărimea penisului determină starea economiei

2

Nu e vorba de penisul prim-ministrului sau ale membrilor masculini ai Guvernului, e o treabă care ne implică pe toţi, cu mic, cu mare. Penisurile unei naţiuni sunt în strînsă legătură cu dezvoltarea acesteia. Ce ni-e scris, în mărimea penisului ne e pus.

Studiul în urma căruia s-a tras această concluzie se vrea foarte serios.  Autorii au analizat legătura dintre dezvoltarea economică şi mărimea peniană pe o bază de date ce cuprinde perioada 1960-1985. Credeaţi că tipul de regim politic al unei ţări are vreo influenţă asupra economiei? Nicidecum. Că e planificată sau bazată pe aşa-numita piaţă liberă nu contează nici atîtica. Nici că e o democraţie sau o tiranie nu are importanţă. Cînd media penisurilor unei naţiuni e în jur de 13, 5 centimetri, economia prosperă. Cînd sare de 16 centimetri, PIB-ul intră la apă. Penisurile foarte mici sunt şi cele mai muncitoare şi aşa se explică rîvna şi dedicaţia asiaticilor. Ipoteza savanţilor din Helsinki are un puternic caracter falocentric, făcînd practic abstracţie de contribuţia organelor genitale feminine la bunăstarea naţiunilor. Explicaţia ar fi că penisurile mari se bucură mai mult de ce le-a dat natura, îşi savurează timpul liber fără bătăi de cap, în timp ce frăţiorii lor mai micuţi se scoală cu noaptea în cap şi se duc la muncă. Aşa s-ar lămuri şi drama perpetuă a ţărilor africane (de la 17 cm în sus) sau a celor din America de Sud (la fel). Europenii sunt undeva la mijloc. Mediocritatea peniană i-a determinat pe unii dintre aceştia (în general ţări care sar puţin peste medie, ca Anglia, Franţa, Germania, Austria, Italia – peste 14 centimetri) să adopte o soluţie originală, prin care să împace lenea cu activitatea: au tras destul cît să colonizeze penisurile foarte mari şi pe cele foarte mici, le-au exploatat resursele şi i-au făcut sclavi. Ţări de micuţi precum România, Bulgaria sau Irlanda, cu scoruri de 11-12 cm nu simt nici nevoia să compenseze prin muncă şi disciplină, nici nu stau degeaba toată ziua, admirîndu-şi norocul.


2 comentarii

  1. =)) ce ma amuza…iata cum mai au cate unii curajul sa desfiinteze mitul baciului mioritic cu ditamai furtunul in izmene… intrebati orice romanas si rareori veti primi un raspuns de sub 17… totusi, 11-12 media?! nu-mi prea vine sa cred.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger