Mănuşile inteligente, noul "accesoriu" pentru iernile tehnologiei noastre

0

Dacă avem telefoane inteligente şi nu le putem folosi şi iarna, pentru că ne îngheaţă mâinile, atunci le avem cam degeaba; soluţia, însă, nu s-a lăsat mult aşteptată: o firmă numită AEON Attire a creat mănuşile inteligente, care nu sunt doar perfecte pentru utilizarea smartphone-urilor pe timp de iarnă, ci şi elegante, scrie Mashable.

 

 

Mănuşile create de AEON sunt din piele, rezistente la vânt şi la apă. În designul lor este încorporată nanotehnologia care mimează proprietăţile pielii umane, în aşa fel încât telefoanele sau tabletele să poată fi manevrate fără ca mănuşile să fie date jos de pe mâini. Astfel, „frustrarea” celor care se văd nevoiţi să îşi expună mâinile frigului de fiecare dată când vor să utilizeze smartphone-ul va dispărea.

Iniţial, proiectul celor de la AEON a pornit pe platforma Kickstarter, dar a ajuns rapid să se dezvolte separat: scopul campaniei era să adune 2.500 de dolari pentru a porni producţia de mănuşi, dar a adunat peste 25.000 de dolari, astfel că deja există un site individual pentru proiect, unde mănuşile pot fi comandate (practic, ele se fac la comandă). O pereche de astfel de mănuşi costă 65 de dolari şi poate fi un cadou perfect pentru toţi pasionaţii de tehnologie, în sezonul rece. Mai multe detalii despre acest mănuşi inteligente puteţi vedea şi în materialul video de mai jos:

 

 

Sursa şi foto: Mashable

 

Puteţi citi şi:

Vesta high-tech care ne ajută să comunicăm mai bine cu câinii

Un „like” pe Facebook poate mirosi a căpşuni, mentă, cafea sau lavandă

Hotelul Twitter pentru dependenţii de social media

Telefoanele mobile pot fi încărcate cu urină


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger