Mâine, sunteţi invitaţi în Drumul Taberei, la Ziua Cartierului Favorit

0

Grupul “Inițiativa Favorit” organizează vineri, 26 septembrie, ZIUA CARTIERULUI – “Favorit pentru toţi, toţi pentru Favorit”. Evenimentul va avea loc între orele 17:00 – 22:00, în fața Cinematograf “FAVORIT”, strada Dr. Taberei, Nr. 28, Sector 6.

 

afis2

 

Cetățenii din Drumul Taberei își propun ca prin această întâlnire să atragă cât mai mulți oameni din comunitate, dar și din alte cartiere bucureștene, în jurul cauzei pentru care grupul luptă deja cu autoritățile de peste patru ani – reabilitarea fostei clădiri a cinematografului și transfomarea într-un Centru Cultural pentru locuitorii acestui cartier. Totodată, la evenimentul de vineri, cetățenii vor organiza ateliere și activități recreative, spectacole de teatru și proiecții de filme.

Scopul acestei întâlniri este:

– de a face cunoştintă şi de a ne revedea cu voi, cei cărora vă pasă de soarta cinematografului Favorit;
– de a schimba informaţii despre ultimele demersuri ale grupului “Inițiativa Favorit”;
– de a ne distra împreună, alături de invitaţii noştri muzicieni, artişti şi actori, cu ocazia “Zilei cartierului”;
– de a viziona spectacole de teatru şi proiecţii de filme;
– de a participa la ateliere şi activităţi care ar putea, pe viitor, să se desfăşoare în sălile clădirii cinematografului Favorit;
– de a strânge de la cetăţeni propuneri şi sugestii pentru autorităţi;
– de a transmite împreună un mesaj autoritățiilor responsabile: RADEF (Regia Autonomă de Distribuție și Explatare a Filmelor- România Film), Ministerul Culturii și Primariei sectorului 6;

Vă reamintim, situația cinematografului Favorit din Drumul-Taberei rămâne în continuare neclară pentru cetățenii grupului de inițiativă, după ce statutul de administrator al acestui spațiu nu a fost clarificat încă de către RADEF, Ministerul Culturii și Primăria Sectorului 6. Detalii despre acțiunile grupului, dar și despre ping pong-ul între autoritățile publice, găsiți pe blogul Iniţiativei Favorit.

Mai multe informaţii despre istoricul cinematografului Favorit şi al grupului de iniţiativă cetăţenească din această zonă, puteţi afla mai jos:

[gview file=”https://www.totb.ro/wp-content/uploads/2014/09/prezentare-CinemaFavorit-web.compressed.pdf”]

 

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger