Mâine, 6 iulie, paradă SkirtBike în mai multe orașe din țară

0

Pe 6 iulie, biciclistele își dau întâlnire pentru o promenadă pe două roți prin care să demonstreze tuturor că se merge pe bicicletă foarte bine și în fustă. Inițiatorii SkirtBike au pregătit pentru mâine câte o plimbare pe bicicletă în Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Deva și Iași pentru ca a milita pentru orașe mai frumoase pe bicicletă.

 

skirt

 

În București, SkirtBike este organizat în parteneriat cu Roaba de Cultură și va avea loc începând cu ora 15.00. Defilarea va porni de la Palatul Copiilor (Bd. Tineretului, nr 60), ora16.00, pe următorul traseu: Bd. Tineretului- Bd. Dimitrie Cantemir-PiațaUnirii-Piața Universității-Piața Romană–Piața Victoriei–Bd. Aviatorilor–Parcul Herăstrău–Roaba de Cultură (intrarea Pescăruș).

Toate participantele sunt încurajate să își lipească pe bicicletă un mesaj creativ pentru a transmite optimismul și energia pozitivă marca SkirtBike.

Parada Skirtbike este o plimbare adresată tuturor femeilor pentru care pedalatul nu este doar un sport, ci şi o modalitate chic de deplasare urbană, o expresie a frumuseții și a libertății de mișcare. Înscrierea se face la fața locului. Dacă nu ai bicicletă, IVelo pune la dispoziție 70 de biciclete gratuite. Poți rezerva una din ele dacă trimiți un mail la [email protected]


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger