Macedonia a aprobat castrarea chimică pentru pedofili

4

castrareParlamentul din Macedonia a adoptat o propunere de lege care impune castrarea chimică pentru pedofilii recidiviști, dar cea mai importantă organizație pentru protecția copilului din țară susține că legea este totuși indulgentă.

 

Legislatorii au votat creșterea pedepselor pentru pedofilii condamnați de la maximum 15 ani de închisoare la închisoare pe viață și castrarea chimică pentru cei care se află la a doua condamnare, procedura având loc după eliberarea din închisoare.

Legea mai prevede reducerea pedepsei cu închisoarea pentru pedofilii condamnați pentru prima dată dacă sunt de acord să se supună procedurii de castrare chimică, prin care li se administrează regulat injecții care scad producția de testosteron. Legea nu prevede o durată a procedurii.

Propunerea organizației Magjasi, care se ocupă cu protecția copilului în Macedonia, de a impune pedofililor eliberați din închisoare purtarea de brățări electronice nu a intrat în lege.

Organizația estimează că aproximativ 1.000 de copii sunt victime ale abuzurilor sexuale în Macedonia în fiecare an, dar numai o treime din aceste cazuri ajung la poliție. Datele autorităților arată o scădere a cazurilor de abuz sexual asupra copiilor – 90 de cazuri în 2010, 53 în 2012 și 43 în primele nouă luni ale anului 2013. 23 de persoane au fost condamnate pentru pedofilie în 2013.

Sursa: boston.com

Citiți și:

VIDEO Un documentar tulburător despre pedofilii străini și copiii străzii din București

Satul infractorilor sexuali

 


4 comentarii

      • Mai baiatule (sau fata!), tu esti intreg la minte? Se vede ca nu ai copii din moment ce vorbesti asa! Pt cultura ta, sunt multi homosexuali nenorociti care violeaza copii! Si sumt multi care au putere prin conducere si dau legi cu dosul, nu cu capul! N-am eu treaba cu aia care-si vad de viata lor, dar din pacate sunt prea putini!
        Iar tu, ai grija cum vorbesti, ca nu ne cunoastem si nu ne permitem! Ce-ai luat foc asa? Faci parte dintr-una dintre categorii?

  1. S-A TREZIT SI UN PROST SA DEA RASP…IDEEA EI ERA CA SUNT NUMAI NENOROCITI PESTE TOT…INCLISIV ACOLO..DE POT DA LEGI DASTEA..DA UNII O IAU PREA ADLITERAM..SI E CEL MAI BUN LUCRU POSIBIL CE AU FACUT MACEDONIENI…DA ASA UN RASP DE OFTICAT..FARA NIMIC ALTCVA ..MA CAM FACE SA CRED..MULTE…NICOLETA SUNT DE ACORD..ASTIA TREBUIE EXTERMINATI…SI SUNT IN TOATE PATURILE SOCIALE..TOTI ANORMALI SI NENOROCITII..

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger