Luna distracției responsabile la mare

0

Eco-Rom Ambalaje dă și anul acesta startul distracției responsabile pe litoralul românesc: în perioada 3 – 25 august toți turiștii aflați pe plaja Vadu și Plaja Corbu din apropierea staţiunii Năvodari și în Camping S din staţiunea Mamaia Nord vor colecta separat deşeurile de ambalaje.

mare

Timp de 4 saptămâni, voluntarii Mare Nostrum vor informa turiştii cu privire la importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje şi vor oferi 1.200 de saci coloraţi pentru deşeurile de plastic-metal, hârtie-carton și sticlă. Toate deșeurile colectate separat vor fi depozitate în locurile special amenajate, urmând ca operatorul de salubritate să le ridice şi să le trimită spre staţiile de reciclare. Mai mult decât atât, pe plajele Vadu și Corbu vor fi amplasate o serie de panouri informative, cu mesaje interactive de informare și mobilizare a turiștilor astfel încât aceștia să păstreze plaja curată și să colecteze separat deșeurile de ambalaje.

În plus, peste 300 de premii vor fi oferite persoanelor care vor participa la concursurile de colectare separată de pe plajă.

Eco-Rom Ambalaje invită persoanele prezente în Camping S din stațiunea Mamaia Nord să colecteze separat deșeurile de ambalaje prin intermediul celor 40 de containere speciale și al celor 1.200 de saci coloraţi pentru plastic-metal, hârtie-carton și sticlă.

Sub deviza “Plaja Curată, Colectare Separată, Distracţie Adevarată!” turiștii sunt invitați să participe la acțiunile din cortul eco: workshopul recycle art – concurs de desene pe deșeuri de ambalaje, roata reciclării, jocul cu inele, eco-extemporalul, aici așteptandu-i peste 1200 de premii atractive.

Anul trecut, prin intermediul acțiunilor de colectare separată de pe Plaja Vadu și din Camping S au fost trimise spre reciclare 1.034 kg de deșeuri de ambalaje, dintre care 447 kg de plastic, 535 kg de hârtie-carton și 52 kg de sticlă.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger