Luați un loc pe banca din 5.000 de cartele de metrou!

1

Stațiile de metrou sunt pline de cartele aruncate pe jos. Asta e valabil nu doar pentru stațiile noastre, ci pentru cele din toată lumea. În aceste condiții, un artist din New York s-a gândit să le folosească într-un mod inedit – a creat o bancă din ele, informează TreeHugger.

Stephen Shaheen a construit o bancă din 5.000 de cartele de metrou, o bancă ce măsoară 1,20m x 45cm x 45cm. Este făcută din mai multe tipuri de lipici și un schelet de oțel. Metrobench este un omagiu adus metroului din New York și un exemplu de cum obiectele de zi cu zi pot fi refolosite și nu aruncate.

Artistul a colectat cu ajutorul voluntarilor toate cele 5.000 de cartele într-o săptămână. “Am fost inspirat să folosesc aceste obiecte aruncate într-un fel care reflectă manieră în care transportul în comun unește multe vieți diverse într-un singur moment sau un drum împreună”, spune artistul.

Foto: TreeHugger

Citiți și:

Ar trebui să ne temem de aglomerările de oameni? Miturile fricii de mulțimi

VIDEO Artistul autist care a desenat New York-ul din memorie

Tags:Un comentariu

  1. Da, interesant devenim sensibili la ceea ce se intampla in afara in arta. Dar nu stim ca in 1996 un artist roman a avut idea de a folosi cartelele de metrou intr-un mod cu totul si cu totul original – intr-un proiect extraordinar… “Undergorund tikets”. Ma intreb numai, ce ne facem sa scriem despre cutare sau cutare artist din “afara” – iar pe cei care ne sant sub nas nu ii vedem? Daca autorul atricolului ar fi facut efortul de a afla cate proiecte de genul acesta au fost sau sant – ar fi gasit siguranta si proiectul romanesc care este mutl ami pretios (nu neaga sau stirbeste calitatea proiectului artistic in articol afirmatia mea). Ma opresc aici – restul il puteti deduce dumneavostra….

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger