LOCAL RECORDS, un label pentru producatorii autohtoni de muzica electronica

0

Vineri, 11 iunie, ora 23, pe terasa Muzeului National de Arta Contemporana se lanseaza LOCAL RECORDS, un label autohton de muzica electronica care isi propune sa promoveze producatori romani si sa creeze un sound local romanesc.

De-a lungul a 15 ani, scena electronica romaneasca a evoluat in atitudine si asimilare de sunet, scriu organizatorii evenimentului intr-un comunicat de presa, iar acum a sosit momentul ca atentia sa fie indreptata inspre producatorii de pe aceasta scena. Si asta pentru ca ei exista disparat si sunt cunoscuti numai in cercuri mici, publicul nu este constient de existenta lor si nu ii percepe ca o miscare, ceea ce le rapeste sansa de a fi auziti pe o scara mai larga, de a avea succes local si international si ii descurajeaza pe cei aflati la inceput.

Petrecerea de lansare de la MNAC face parte din cadrul proiectului Street Delivery si va include cate un live-act, urmat de DJ sets, al primelor trei release-uri LOCAL RECORDS: Bogdan, Minus si Eusebio cu trupa. Intrarea costa 10 lei. Toti producatorii in cautare de promovare sunt invitati sa-si trimita muzica pe adresa [email protected].

Pana la evenimentul de vineri, va putea fi accesat si site-ul www.localrec.ro.

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger