Liniuţe la Băneasa

0

Cum parcă miroseam că ieri (duminică, 9 decembrie) sigur va da prima ninsoare, weekendul trecut s-a pus de-un ultim colectivism: liniuţe cu bicicleta la Băneasa. 26 de oameni, cîştigătorul rămâne la masă. Ideea de liniuţe i-a venit lui Turific, care ne-a adunat în faţă la mall-ul din Băneasa sâmbătă la 12 jumate, când lumea normală abia ce-şi cârpea somnul de weekend cu o cafea la starbacs.

 

 

de Cosmin Popan (Portocala Mecanică)

 

 

Printre brazi stufoşi şi gherete cu târguri de Crăciun, am stat în frig să ne organizăm. Un sistem cu 26 de concurenţi, cîştigătorul merge mai departe, se iese total din competiţie la două înfrângeri. Cam ca aici (big pic, aici).

 

De-acolo de la brazi şi lume de mall, am plecat pe-un teren viran, unde, până să vină criza, se începuse constucţia la noi şi noi Bucureşti. Străzi pustii, cu guri de canal lăsate fără capace şi cu mulţi scaieţi pe margine, ce se leagă de tot ce prind.

 

 

Gata cu lirismul. 150 de metri în linie dreaptă. Un best de sub 16 secunde. Trei ore de stat în frig şi câteva duzine de secunde de pedalat în ritm drăcesc.

 

 

Eu am câştigat una, am pierdut două. În ordinea loss-win-loss. La prima nu mi-am setat bine raportul, la ultima n-am avut ergopowere să schimb din mers viteza, cum bine-a făcut Turific, care m-a rupt. Dar toate acestea nu sunt decât scuze ieftine, n-am, de fapt, picioare ca alţii.

 

 

Au câştigat băieţii care pedalează pe la Dinamo, nişte pistoane, nu alta. Locul 1 Marius, locul 2 Alex, locul 3 Doru de la Perpetuum. Toţi pe fixe. Respekt!

 

 

Mai multe poze, aici. Urmează mai multe, stay tuned pe Facebook, le dăm cu fw la toate să vă faceţi poftă să vă băgaţi şi voi data viitoare.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger