“Let’s Do It, Romania!” continua cartarea in judetele Sibiu si Valcea

1

In aprilie, echipa “Let’s Do It, Romania!” a inceput cu succes cartarea in judetele Cluj si Arges. Peste 150 de voluntari si-au oferit atunci sprijinul, luand parte la acest demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania. Au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora. Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 15-16 mai si se va desfasura concomitent in judetele Sibiu si Valcea.

In acest moment, exista 104 de voluntari inscrisi in Sibiu si numai 10 inscrisi in Valcea. Locuitorii judetului Valcea sunt asteptati in continuare sa se implice in aceasta etapa cheie a ceea ce se prezinta drept cel mai mare proiect de voluntariat din Romania. Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului, si ii incurajeaza pe toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber si energie sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”.

“Let`s Do It, Romania” se prezinta drept cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, cele din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.

Persoane de contact:

Anamaria Hancu, [email protected], 0734 857 405

Anca Banita, [email protected], 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Tags:Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention “Let’s Do It, Romania!” continua cartarea in judetele Sibiu si Valcea » Think Outside The Box -- Topsy.com

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger